2016. május 27., péntek

Avent SCF356/00 cumisüveg melegítő - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Megőrzi az anyatejben található tápanyagokat és vitaminokat
30 éves tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk vele, mennyire fontos gyermeke számára az anyatej. A Philips AVENT cumisüveg-melegítők kíméletesen és egyenletesen melegítik fel az anyatejet, így hozzájárulnak a tej minőségének megőrzéséhez.
Biztonságos és kíméletes és kíméletes melegítés A melegítési folyamat alatt a tej cirkulál az egyenletes, forró pontok nélküli melegítés biztosítása érdekében.
Nem melegíti túl a tejet Nem melegíti túl a tejet A beépített érzékelőnek köszönhetően ellenőrzi a tej hőmérsékletét, megakadályozva a túlmelegítést
Intelligens folyamatjelzési funkcióval, Fény jelzi a tej melegítési folyamatát.
Sokoldalú és biztonságos használatot nyújtó kialakítás Az automatikusan melegen tartó funkció 20 percig gondoskodik a tej melegen tartásáról, mielőtt automatikusan k! ikapcsolja a készüléket.
Többféle melegítési beállítás a tej számára Több biztonságos véghőmérséklet is beállítható a tej melegítésekor
Gondosan olvassza ki a tejet Biztonságosan és kíméletesen kiolvaszthatja a tejet, miközben gyermekével töltheti az időt. Ez a folyó csapvíz alatti kiolvasztáshoz képest kényelmesebb, a hűtőben való kiolvasztásnál pedig gyorsabb. És mindenekfelett biztonságosabb a mikrosütőben való kiolvasztásnál.
Philips AVENT termékcsaláddal kompatibilis Minden Philips AVENT cumisüveg (kivéve a 60 ml-es) és bébiételtartó használható az üvegmelegítővel
A készülék bébiétel felmelegítésére szolgáló beállítással is rendelkezik.
ÚJ CSOMAGOLÁS NÉLKÜLI!  


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2016-06-17 06:14 . Avent SCF356/00 cumisüveg melegítő - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése