2016. szeptember 28., szerda

Respisense ditto mobil légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

ELadó 2 db 8 hónapja vásárolt keveset használt mobil légzésfigyelő számlával garanciával még több mint 1 év garancia van rá. Eredeti ára 27490 ft volt.
Csecsemő légzésfigyelő hordozható miniatűr Respisense Ditto légzésmegfigyelő
A derékövre vagy pelenkára egyszerűen felcsíptethető légzésfigyelő csendben és feltűnésmentesen érzékeli a baba hasmozgását az alvás alatt, és riasztja a legközelebbi ápolót a mozgásszünetet követő 20 másodperc múlva.
Főbb jellemzői :
A Pro-aktív Tummy Tickle&trade tapintó stimulátor gyengéd rezgéssel stimulálja a babát, ha a has mozgása megáll 15 másodpercig
- Hordozható miniatűr légzésfigyelő védelmet nyújt a babának, bárhol alszik is.
- A tapintó stimulátor gyengéden megrezegteti a babát, ha a hasmozgás 15 másodpercre leáll.
- Hangriasztást ad 20 másodperccel a mozgásleállás után.
- Rögzíthető a pelenka vagy nadrág szélére a derékrészhez.
- Cserélhető elem
- Több ezer elégedett felhasználó világszerte. Respisense&trade kezelőfelülete teljesen egyedülálló az egyszerűség és hasznos jellemzői kombinációjaként, és megkülönbözteti valamint külön jelzi, hogy ritmikus vagy pedig nem egyenletes az érzékelt mozgás, rezgéssel stimulálja a babát ha nincs hasmozgás 15 mp-ig, hangjelzéssel riaszt 20mp után,
- Kijelzi az elem töltöttségi szintet,
- kiválasztható a kívánt érzékenység, és jellegzetes TICK hangot ad a működést jelezve az anyukák többségének megnyugtatására.
A körültekintően megtervezett kivitel éveken keresztüli munka gyümölcse a készüléket használók tapasztalatai alapján, és a részletes használati utasítás segíti a használattal kapcsolatos tapasztalatszerzést és a használat tökéletesítését, kiküszöbölve azokat a téves riasztásokat, amelyeket más légzésfigyel ők nem tudnak megoldani.


Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2016-10-18 22:10 . Respisense ditto mobil légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése