2017. június 27., kedd

Nyaralás BalatonBoglár BB Fesztivál (4-5 fős ajánlat) - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


Olcsó szállást vehet igénybe Balatonboglár-Jankovics-telepen a BB FESZTIVÁL IDEJÉN.
A ház nem egy kacsalábon-forgó kastély ( mint a képeken is látszik) a 60-as években épült, tiszta , rendezett udvarral és belső térrel. 2 szoba (2 illetve 3 férőhellyel), teljesen felszerelt konyha (hűtő, mélyhűtő, gáztűzhely-sütő, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, evőeszközök, étkészletek), fürdőszoba (fürdőkáddal) és WC helység található.
A ház hangulatos terasszal rendelkezik, valamint a udvarrészen lehetőség van bográcsozásra, grillezésre. A házban WIFI-s internet csatlakozási lehetőség és természetesen TV biztosított. A parkolás a ház zárt udvarán biztosított, már persze ha autóval érkezel.
A szabad strand 5 perc séta (700m). A déli part előnye, hogy a víz lassan mélyül, gyermekek számára is ideális fürdőhely.
Nem szobáztatok, a házat egyszerre egy vendégcsoportnak adom ki, (függetlenül attól, hogy esetleg csak 2 fő vendég érkezik) így ugyanazon időpontban a házban más vendég nem tartózkodik.
A tulajdonos az udvaron egy különálló épületet használ a nyári szezon folyamán.
Minimális 2 éjszaka foglalható, és 7 nap azaz 6 éjszakánál hosszabb foglalás esetén a köztes takarítás miatt, előzetes egyeztetés szükséges.
A BB-Fesztivál miatt (aug. 17-21 )csak a 4-5 fős ajánlat él, még abban az esetben is ha ennél kevesebb fő érkezne.
A szálláshely
AUGUSZTUS 15-TŐL - AUGUSZTUS 25-IG
fogad vendégeket.
Foglaló 30 %, melyet a foglalást követő 1 héten (5 banki munkanap) belül kérek teljesíteni a megjelölt bankszámlára. A foglaló megérkezését követően tekintem a házat teljes mértékben lefoglaltnak !
Jelen ajánlat egy vendégéjszaka díja és az IFA-t, nem tartalmazza.
Az ár tartalmaz végtakarítást, rezsiköltséget, és a ház-udvar berendezéseinek rendeltetésszerű használatát, korlátlan ingyenes internet elérést. Ingyenes parkolási lehetőséget a ház udvarában, biztonságos helyen.
A szállást 14. 00. órakor lehet elfoglalni és 10. 00 óra a távozás időpontja.
Köszönöm, hogy megtekintetted a hirdetést !


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 08:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése