2019. november 25., hétfő

Új digitális széf, bútorszéf, biztonsági széf, trezor, páncélkazetta - Jelenlegi ára: 5 499 Ft


Új állapotú bútorszéf
Mérete:   23 x 17 x 17 cm 
Eredeti ára: 9490 Ft
Lecsavarozható, digitális számzárral, PIN kóddal, vagy kulccsal nyitható. Digitális széfjeink remek választások otthonra, vagy irodákba, üzletekbe. Alkalmasak kisebb és nagyobb értéktárgyak, ékszerek, iratok és pénz tárolására. Elektronikus jelszókezelés és jelszó visszaállítási funkcióval rendelkeznek, PIN kóddal vagy a kódot felülíró kulccsal nyithatóak. Padlóhoz, falhoz vagy szekrényhez rögzíthetőek. 4 db 1, 5 V-os AA elemmel működik.
Használati útmutató 
Használat előtt a kapott mesterkulcs egyikével nyissa ki a széf ajtaját, távolítsa el az elemtartó fedelét és az ajtó belső felére helyezzen be 4 db AA elemet.
Kód törléséhez nyomja meg kétszer nyitott ajtó mellett a „ 0” gombat, majd az ajtó belső oldalán az elemtartó alatt nyomja meg egyszer a gombot (Reset). Ezután visszateheti az elemtartó fedelét.
Új kód beállításához zárja be az ajtót, majd fordítsa el a zárszerkezet tekerőjét, hogy a széf bezáródjon. Írja be az Ön által választott, új, 3-8 számjegyből álló pinkódot és nyomja meg az „ E” betűvel jelzett gombot. A széf a kívánt kóddal zárolva lett, a zöld színű LED rövid ideig felvillan. Ugyanezen kód beütésével és az „ E” betű megnyomásával nyithatja ki a széf ajtaját. Helyes kód esetén hangjelzés hallható és a zöld LED felvillan, helytelen kód beírásakor narancssárga villogó LED látható és a széf nem nyílik. 3 téves kódbeírást követően villogó narancssárga fény jelzi az 5 perc büntetőidőt.
A PIN kód elfelejtése vagy az elemek lemerülése esetén a kapott kulcsokkal nyitható a széf.
Minden vásárlás mellé ajándék, 1 Ft-os és áron aluli aukciók!


Jelenlegi ára: 5 499 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 00:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése