2021. január 31., vasárnap

Baumit Speedtop kötésgyorsító téli nemesvakoltozáshoz - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az őszi időjárás beköszöntével a homlokzati színezések kivitelezései kapcsán egyre több váratlan élmény érheti a megrendelőket, kivitelezőket. Ezek egyike a vakolat lemosódása, aminek oka több egymást erősítő helyi körülményre vezethető vissza, és ezzel jelentős értékű vékonyvakolat mehet tönkre. Ezen problémák megoldására ajánljuk Baumit Speedtop kötésgyorsító adalékszert
A termék használatával jelentősen csökken a felhasznált anyagok, levegő vagy éjszakai páralecsapódás okozta vékonyvakolatba visszaszivárgó víz veszélye. Ezzel hatékonyan lerövidíthető a kezelt felület napokig tartó instabilitása.
Természetesen a homlokzat védelmére (pl. állványvédő háló) továbbra is szükség lesz. Az adalékszer nem helyettesíti ezt, így a csapódó eső ellen a kötésben lévő vékonyvakolatot nem védi meg. A Baumit Speedtop kötésgyorsító- és filmréteg-képző hatásával, alacsony hőmérséklet és magas páratartalom esetén növelni lehet a vékonyvakolat védelmét, hogy tartós és károsodás mentes felület készülhessen.
A Speedtop (250 ml) kötésgyorsító alkalmas Granoportop, Silikontop és Duotop termékeink kötésének gyorsítására, +1 C és +15 C fok között, maximum 95% páratartalom esetén.
22db flakonnal van belőle, az ár 1db-ra értendő !!!
Bolti ára: 4 000 Ft + / flakon

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-02-01 02:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése