2021. szeptember 28., kedd

Zopa mellszívó elektromos Comfy Pro ZOP081105 - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


Márka:
Zopa
Várható szállítási idő:
1-4 munkanap
ÁFA kulcs:
27%
A Zopa Comfy elektromos mellszívó egyedülállóan puha 3D szilikonbetéttel rendelkezik, így biztosítja számodra a természetes szívó érzést. A szilikonbetét 3 részre osztja a fejés folyamatát: masszázs, megnyomás és szívás. A mellszívó maximálisan hatékony, anélkül, hogy kellemetlen érzést okozna. 2 üzemmódja van: stimulálás és szívás. A stimuláló funkció segít, hogy beinduljon a tejáramlás, a szívással pedig kinyerheted az anyatejet a mellekből. Mindkét esetben 9 fokozatban szabályozható az intenzitás, a saját igényeidhez mérten. A LED kijelző az éppen aktuális beállítást mutatja, valós időben. A tervezés során ügyeltek rá, hogy kialakítása hozzájáruljon a kényelmes és fájdalommentes tejleszíváshoz. Membrános szerkezete megakadályozza a levegő és a tej keveredését, illetve a tej visszafolyását, beszennyeződését. A motoros egység táplálását micro USB kábel végzi, így bármilyen USB kimenettel rendelkező készülékről üzemeltetheted, de akár elemmel is működik, így utazáshoz is ideális. A mellszívó AVENT cumisüvegekkel kompatibilis. A szett tartalma: - mellszívó- motoros egység- tápkábel- cumisüveg- etetőcumi- üvegtartó- keskeny nyakú üvegszűkítő elem
A Zopa COMFY PRO elektromos mellszívó egy egyedülálló 3D puha szilikon párnával segíti a mellszívást. Ez a párna tökéletesen utánozza a baba természetes szopását. A zopa 3D párna három részre osztja a szívási folyamatot: masszázs, lökés és szívás. Így a mellszívó maximális hatékonysága mellett elkerülhető a rossz közérzetet okozhat kimerültség.
A mellszívó kétféleképpen működik: stimuláció és szívás. Mindkét módban 9 fokozatban szabályozható a vákuum, hogy minden anya kiválaszthasson egy értéket, amely megfelel neki, és kényelmes.
A LED kijelző valós időben jelzi az aktuális beállítást. A meghajtóegység mikro USB-kábellel is működtethető. A membrán kialakítása megakadályozza a levegő és a tej keveredését, és megakadályozza a tej visszaáramlását.
Kompatibilis az AVENT palackokkal.
Tartalma:
- kézikönyv
- mellszívó ház
- alapegység tömlővel
- palacktartó
- cumisüveg
- cumisüveg szűkítő
- tápkábel

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 12:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése