2021. október 27., szerda

Wansview Webcam 1080P mikrofonnal - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Eladó a képenlátható Wansview Webcam 1080P mikrofonnal. A termék új
-1080P USB webkamera: A PC webkamera 1080P full HD felbontással és 2 millió pixeles felbontással van felszerelve. Ez a webkamera fejlett H. 264 tömörítési technológiát használ, és kristálytiszta képet biztosít másodpercenként 30 képkocka sebességgel.
-Plug & Play és elforgatható rögzítés: Ez az egyszerűen beállítható USB számítógépes webkamera 5 perc alatt képes csatlakoztatni és lejátszani a videókat anélkül, hogy további szoftvereket vagy illesztőprogramokat kellene telepítenie. Kompatibilis az USB 2. 0-val. Az elforgatható klip segítségével bármilyen eszközre felszerelheti, például laptopra, állványra, asztali számítógépre, számítógépre, LCD képernyőre és akár egyszerűen asztalra is helyezheti.
-Beépített tiszta sztereó mikrofon és zajszűrés: A beépített sztereó mikrofon szupertiszta kommunikációt biztosít videoidő alatt, a hang könnyedén rögzíthető 610 méteren belül. A mikrofon visszhang- és zajszűrő funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a kommunikáció kellően tiszta legyen, és kedve támad négyszemközt beszélgetni.
-Széles körű szoftverkompatibilitás és alkalmazható jelenet: Mivel számos videocsevegő-szoftver létezik különböző célokra, ezt a webkamerát rendkívül széles szoftverkompatibilitás mellett fejlesztették ki, amely együttműködik a Skype, a Zoom, a Facetime, a Facebook, a YouTube, a PotPlayer és még sok más alkalmazással. Könnyedén használhatja ezt a webkamerát online tanuláshoz, konferenciához, játékhoz, videohívásokhoz és rögzítéshez.

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 17:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése