2021. november 25., csütörtök

Fehér-sonoma színű forgácslap tálalószekrény 105 x 30 x 75 cm - Jelenlegi ára: 49 530 Ft


EAN Kód:
8719883815008
Súly:
28 kg
Ez a minimalista stílusú komód nemcsak praktikus, hanem igen dekoratív kiegészítője lesz otthonának. A három ajtóval és két fiókkal rendelkező szekrény rengeteg helyet biztosít könyvek, multimédiás eszközök és egyéb tárgyak tárolásához. Masszív fedőlapjai ideálisak dísztárgyak, képkeretek, növények elhelyezésére. A kiváló minőségű forgácslapnak köszönhetően ez a tálalószekrény nagyon tartós, emellett nedves ruhával könnyen tisztítható. Ez a termék könnyen összeszerelhető. Színe: fehér és sonoma-tölgyAnyaga: forgácslapMérete: 105 x 30 x 75 cm (Ho x Szé x Ma)3 ajtóval és 2 fiókkalÖsszeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz. Legal Documents:
Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását
Színe: fehér és sonoma-tölgyAnyaga: forgácslapMérete: 105 x 30 x 75 cm (Ho x Szé x Ma)3 ajtóval és 2 fiókkalÖsszeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz. Legal Documents:
Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 49 530 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 03:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése