2019. július 27., szombat

MAKITA SDS MAX Vésőkalapács Bontókalapács IPARI Vésőgép Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! JAPAN - Jelenlegi ára: 2

Eladó Makita SDS-MAX vésőgép, vésőkalapács, bontókalapács - Kofferben
Típus: HM1100C
Működik, vés ahogy kell. A működésről mellékeltem videót a képek között. Az ütésszám-szabályozó nem működik, nehezen tekerhető, csak a legnagyobb ütésszámmal megy a gép. Így is munkára fogható, de a szabályozót hozzáértők kis költségvetésből megjavíthatják. Erős, 1050 wattos profi gép, SDS-MAX szerszámbefogás, fém hajtóműház, ipari kategória. A tokmány nem lötyög, nincs kikopva, jól tartja a szárat. Külsején használati nyomok vannak, a működést nem befolyásolják. Gyári kofferben, markolattal adom. Professzionális felhasználásra vagy lakás/ház felújításához is! Eredeti Japán Makita, aki ismeri, annak nem kell bemutatni.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 1050 W
Ütésszám: 1300-2650 1/min
5 fokozatú ütésszám-szabályozás
Reteszelhető kapcsoló
Made in JAPAN.
Eredeti Makita kofferben, markolattal adom, ahogyan a képeken látható. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül. Azonnal munkára fogható.
Új ára 250 ezer Ft körül van.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Licitáláskor kérem vegye figyelembe, hogy lejárati idő előtt nem zárok, licitet nem törlök.
A házhozszállítás megoldható Vaterafutárral, emellett PostaPontra is kérheti a csomagot. 25 ezer forint összérték feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg a többi 1 Ft-os aukciómat is, minimálár nélkül!
ITT iratkozzon fel, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 2 152 Ft
Az aukció vége: 2019-08-02 20:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése