2019. július 28., vasárnap

ÚJ Canon IXUS 175 digitális fényképezőgép. Ezüst. 20 Mpixel 8x Optikai Zoom Eredeti dobozban. - Jelenlegi ára: 24 000 Ft


Eladó eredeti dobozában egy sohasem használt Canon fényképezőgép.
Canon Ixus 175
Ezzel a vékony és stílusos Canon Ixus 175 géppel, ami az azonnali fényképezés egyszerűségét kínálja, a kiemelkedő minőséget és a sokoldalúságot teheted zsebre, köszönhetően a 8-szoros optikai zoomnak, amit 16-szoros ZoomPlus és Smart Auto funkció, valamint azonnali HD filmek egészítenek ki.
Előnyök
Könnyű, vékony Canon Ixus 175, amit mindig magadnál tarthatsz
Kiváló minőségű HD videofilmek egyetlen gombnyomással
Lenyűgöző eredményekkel örökítheted meg a legjobb pillanataidat
Készíts gyönyörű felvételeket az azonnali felvételkészítés könnyedségével
Szórakozz és engedj teret a kreativitásodnak
Zsebre rakható kialakítás
Ez az ultravékony és stílusos, rugalmas 28 mm-es, nagy látószögű, 8-szoros optikai zoomobjektívvel és 16-szoros ZoomPlus funkcióval rendelkező Canon Ixus 175 gép könnyen elfér a táskádban vagy a zsebedben, így bármerre is jársz, könnyedén, kiemelkedő minőségű fotók és filmek segítségével rögzíthetsz minden pillanatot, történjen közel vagy távol. Készíts több felvételt az akkumulátorfogyasztást csökkentő Energiatakarékos üzemmóddal.
HD filmek azonnal
Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Könnyedén rögzíthetsz remek HD videofilmeket (720p) MP4 formátumban egyetlen gombnyomással. Éld át a videokészítésben rejlő kreatív sokoldalúság élményét az optikai zoommal, és gyönyörködj a továbbra is kiemelkedő minőségű éles felvételekben.
Kiemelkedő minőségű eredmények
Kivételes minőségűrészletes képeket készíthetsz a 20, 0 megapixeles érzékelőnek és a DIGIC 4+ feldolgozásnak köszönhetően. Az arcfelismerő technológia egészen megkönnyíti az ismerősöket ábrázoló felvételek készítését, az Automatikus zoom pedig egyetlen gombnyomással intelligens segítséget nyújt a legjobb képkivágás kiválasztásában.
Az azonnali felvételkészítés egyszerűsége
Az Auto gomb egyetlen érintésével fantasztikus fényképeket és filmeket készíthetsz akkor is, ha csak betájolod a témát és kattintasz, mivel így a Smart Auto funkció átveszi az irányítást és kiválasztja a számodra tökéletes Canon Ixus 175 fényképezőgép-beállításokat. A 6, 8 cm-es (2, 7” ) LCD-képernyő használatával élvezheted az egyszerű megtekintés és az ismerősökkel való megosztás előnyeit.
Kreatív játék
A Kreatív szűrők széles körének használatával szabadjára engedheted a kreativitásodat. Halszemoptikához hasonló torzítást érhetsz el, beállíthatod, hogy az állóképek és a videók kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnjenek, és még sok más lehetőség közül választhatsz. Az 1 cm-es makróval egészen közelről örökítheted meg a hétköznapi tárgyak lenyűgöző részleteit.
Jellemzők
 


Jelenlegi ára: 24 000 Ft
Az aukció vége: 2019-08-17 15:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése