2020. március 30., hétfő

GSM-GPRS-WIFI riasztó egység - Jelenlegi ára: 64 900 Ft

JELLEMZŐK:
1. Riasztási módok: Internetes hálózattal és GSM hálózattal, GSM hálózattal GPRS funkcióval, távoli élesítéssel és hatástalanítással, CMS vagy SMS, CID protokoll, SMS értesítés, az Internet Hálózat és a GSM hálózat prioritása opcionális.
2. Színes kijlező, érintőgombok, lépések grafikus kijelzéssel, munkaállapotokkal, riasztási folyamat egyszerű és intuitív.
3. Teljes angol beszéd művelet, helyi vagy távoli irányítás, riasztási információk, eseménynapló nézet.
4. Működési és készenléti módban a kijelző fényereje állítható, energiatakarékos mód állítható
5. GSM kapcsolat hívással és intercom funkcióval.
6. Alvó állapot: alvó üzemmódban az összes fény, az LCD háttérvilágítás, a hang és a gyors hangjelzés le van tiltva.
7. A készenléti állapotban lévő riasztóberendezés egyenértékű a mobiltelefonnal, a GSM hálózaton át hívhatja az egyes lekérdezéseket.
8. 8 csoportos társított zóna: hatékonyan csökkentheti a téves riasztásokat vagy választható egyéb funkcióknak.
9. PGM kimenet: programozható kimeneti port, amely 5 féle riasztási eseményt követ.
10. Ajtócsengés funkció: 1. Ding Dong 2. Üdvözlő szöveg
11. Távoli telefonos vezérlés: telefonnal történő hívással a jelszavas ellenőrzés után, - élesíthet, hatástalaníthat, belehallgathat a területre, rendszerállapotot lekérdezhet, elektromos kapcsolókat vezérelhet ill., egyéb műveletet indíthat.
12. Hangos riasztás: A panel riasztásakor automatikusan tárcsázza az előre beállított felhasználói telefonszámokat, hogy a riasztási információkat le jelentse, majd a felhasználói jelszavak bevitele után távvezérléssel kezelheti a panelt.
13. 32 vezeték nélküli zóna: minden vezeték nélküli zóna automatikusan feltanítható, vagy manuálisan kódolható a billentyűzeten és webes felületen keresztül.
14. 8 vezetékes zóna, a felhasználó beállíthatja az érzékelő kör típusát és a válaszadás sebességét, támogatja az  N. O, N. C. köröket.
15. Elérhető 8 vezeték nélküli távirányító, 16 elektronikus kapcsoló, 1 vezeték nélküli csengő, korlátlan mennyiségű egyirányú vezeték nélküli sziréna, 16 RFID-címke kezelése.
16. 6db telefonon szám - (hangjelzést fogadó telefon ), 2db a távfelügyeletnek, 4db a privát riasztás fogadására.
17. Állapotfigyelési funkciók: engedélyezheti a felvételt és a lekérdezést, 512 riasztási esemény mentése. Pl:. szabotázs riasztás, az érzékelő riasztása, a tel-vonal kikapcsolása, élesítés, hatástalanítás, a rendszerbeállítás, az akkumulátor kisfeszültségű, stb. Zónaszám és riasztástípus lekérdezhető.
18. Időzített élesítés / hatástalanítás: 4 időzített program.
19. Elektromos kapcsolók vezérlés: A felhasználó távvezérelheti a be- / kikapcsolást telefonon vagy SMS-ben, manuálisan a riasztópanelen.
20. Programozható zónák: gyári beállítás minden egyes zónatípushoz. A felhasználó az összes zóna típust a tényleges igényeknek megfelelően módosíthatja
21. Óra: Beépített teljesen önműködő naptár, helyi idő szerint beállítva.
22. Jelszókezelés: a panelnek van egy adminisztrátori jelszava és 16 felhasználói jelszó beállítható. A rendszergazda jelszava elsősorban a rendszergazdák számára a riasztórendszer beállításához; A felhasználói jelszavak a felhasználók számára a mindennapi használatban, mint pl., be/ ki kapcsolás, távoli művelet. A rendszergazdai jelszó és a felhasználói jelszó szabadon módosítható.
23. A CMS hálózati riasztáshoz a felhasználók számától függően négy felhasználó kód állíthat be.
24. Zónatípus-azonosítás: A riasztás bekapcsolása után a panel LCD-képernyőjén megjelenő riasztási zóna száma elküldi a részletes jelentést a CMS-nek, amely riasztási helyeket és zónatípusokat tartalmaz.
25. Riasztási mód: önálló, szokásos telefonos riasztás; interneten keresztül történő riasztás A központ automatikusan felismeri a kompatibilis telefonszámokat
26. Szabotázs riasztása: ha a kábel megszakad a vezetékes érzékelők között, a panel riasztást indít.
27. Szabotázs elleni védelem: ha valaki szándékosan eltávolítja a panelt, akkor panel hátoldalán lévő mikrokapcsoló elindítja a riasztást.
28. CMS kommunikációs teszt: A központ az előre beállított időintervallumban üzenetet küld a CMS-nek a kommunikáció ellenőrzéséhez.
29. Sziréna opciók: beépített sziréna, külső vezetékes sziréna, vezeték nélküli sziréna. Minden szirénát riasztáskor engedélyezhet vagy letilthat.
30. A hangszóró hangerejének beállítása: összesen 7 szint, állítsa be a hangerőt a panelen lévő nyilakkal.
31. Vezeték nélküli átjátszó funkció: kiterjesztheti az érzékelő és a panel közötti távolságot a vezeték nélküli erősítő hozzáadásával.
32. A vezeték nélküli érzékelők alacsony akkumulátorszint kijelzése: Az érzékelők állapot jelzést küldenek a  panelnek 1-3 óránként, a megfelelő zónaszám és az akkumulátorfeszültség szimbólum megjelenik az LCD képernyőn, a jelentést elküldésre kerül a CMS-nek is.
 
Csomag tartalma:
1db központ
1db adapter
2db távirányító
2db RF-tag
1db nyitásérzékelő
1db mozgásérzékelő

Jelenlegi ára: 64 900 Ft
Az aukció vége: 2020-04-20 00:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése