2020. március 28., szombat

Mágneses műszempilla dobozban KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Mágneses szempilla dobozban, 4db azaz 2 pár pilla.
Felhelyezés ragasztó nélkül -Eltávolítása ugyanolyan egyszerű, mint a felhelyezése. -A megfelelő használat mellett többször felhasználható. · Nincs szükség szempillaspirálra · Megfelelő használat mellett többször felhasználható. · Pár perc alatt meg lehet szokni az extra súlyt. · Különleges napokra és mindennapi használatra.
Szín: fekete Anyag: mesterséges szál és mágnes FIGYELEM! Ha a mágnesben található anyagokra (pl. nikkelre) allergiás vagy fém allergiája van (a mágneses anyagokra is allergiás lehet) NE használja a terméket. Továbbá, ha a műszempillák viselésekor viszkető érzést, vörösséget, duzzanatot vagy más allergiás tünetet észlel Ne használja tovább a terméket. Gyermekektől távol tartandó! Mérete: szélessége 3, 2 cm, szempilla hossza: max. 1 cm (nem vágható)
felrakási segítség
https: //www. youtube. com/watch? v=OFWNiVttBFw
*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK 45/2014. (II. 26. ) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát. )
A KÍNÁLATOMBAN TALÁLSZ RAGASZTÓT, 3D SZÁLAS, TINCSES, SOROS PILLÁKAT, CSIPESZEKET.... BÁTRAN KÉRDEZZ SOK MINDENT BE TUDOK SZEREZNI!!!!! !!
Ha 8000Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postát kapsz!!!!!


Jelenlegi ára: 1 850 Ft
Az aukció vége: 2020-04-17 22:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése