2022. február 17., csütörtök

Arianna Huffington - KEZDD ÚJRA! - Jelenlegi ára: 2 966 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1264738
Arianna Huffington
KEZDD ÚJRA!
"A könyv a siker új definícióját adja. Arianna Huffington saját életéből merít: miután éveken át túlhajszolta magát, összeomlott. Sokáig nem tudtak rájönni, hogy mi a baja, ezért saját maga kezdett kutatni a kiváltó okok után. Ráébredt, hogy a a megszokott értelemben vett siker ilyen kritikus fizikai állapothoz vezethet - ez pedig óriási problémát jelez. Ha az emberek képtelenek kikapcsolni a telefonjukat, és szoronganak, ha valahol nincs internethozzáférés, az nem normális állapot. Az emberek jó része stresszesen, magát túlhajszolva, állandó belső feszültséggel, él. Nem meglepő, hogy az ilyen őrületes tempót diktáló és feszültséget generáló életmód nagy eséllyel eredményez szívinfarktust vagy rákot. Vajon megéri-e? - teszi fel a kérdést Huffington.
Ez a könyv megmutatja, mi a kivezető út ebből e lélektelen taposómalomból, és hogy hogyan tehetjük életünket kiegyensúlyozottá, elégedetté és boldoggá. A siker két hagyományos mércéjének, a pénznek és a hatalomnak a hajszolása a kiégés és a stressz által kiváltott betegségek rohamos és járványszerű terjedését váltotta ki. Emellett megtépázza az emberi kapcsolatokat, a családi életet és - bármilyen furcsán hangzik - a karriert is. Miközben a nap 24 órájában kapcsolódunk a világhoz, elveszítjük azokat a kapcsolatainkat, amelyek valóban számítanak. Tehát a siker új megközelítésére van szükség. Egy harmadik lábra, egy harmadik mércére ahhoz, hogy kivirulhasson az életünk. Ez a harmadik mérce magában foglalja a jó közérzetünket, a jóllétünket, azt a képességünket, hogy intuitívak legyünk és bölcsek, hogy képesek legyünk a csodák megélésére, az együttérzésre és az adakozásra.
A Harmadik Mérce nem egyenlő a szakmai önéletrajzunkkal. A kedves emlékekről szól, a közösen megélt kalandokról, élethosszig tartó szenvedélyekről, hobbikról, és azokról a dolgokról, amelyek megnevettetnek minket. A pszichológia, a sport, alvástudomány és a fiziológia terén folytatott legújabb és nagy jelentőségű tudományos kutatásokra és eredményekre támaszkodva a szerző rámutat a meditáció, a teljes jelenlét (mindfullness), a kikapcsolódás és az elektronikai eszközeink kikapcsolásának, valamint az adakozásnak a kiemelkedően pozitív hatásaira. Arianna forradalmi megoldást kínál mindennapi életünk és kultúránk, a gondolkodásunk, a munkahelyünk kialakítása és az életvitelünk számára.
"
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 966 Ft
Az aukció vége: 2022-02-18 09:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése