2022. február 12., szombat

Infinity RS 10 2 utas hangváltópár hibátlan műszaki állapotban - Jelenlegi ára: 2 750 Ft


Tisztelt Érdeklődő/Vásárló!
 
Eladó a képeken látható Infinity RS 10  2 utas hangváltópár, hibátlan működéssel, egymást követő sorszámmal.
Keresztezési/vágási frekvenciák az alábbiak: kb. 4000 Hz (a fellelhető adatok alapján 3000 Hz, de véleményem szerint az alkatrészek illetve azok kapcsolása alapján inkább 4000 Hz körülire saccolnám). Hangzása hasonló az Infinity RS 2000-res modelléhez. Hangszórókészlete tulajdonképpen ugyanaz, mint az RS 2000-res típusé.
Az ár a 2 db-ra együttesen vonatkozik.
A közeljövőben megfogok még pár Infinity alkatrészt (hangváltót, üres hangfaldobozt illetve esetleg hangszórót is) hírdetni, így érdemes figyelemmel kísérni az aukcióimat, mivel igény esetén egy csomagban több terméket is feltudok adni, ezáltal csökkentve a szállítási költséget az egyenkénti feladással szemben.
 
Kérnék mindenkit, hogy csak akkor vásárolja meg a terméket, ha biztosan igényt tart rá. Kérdés esetén keressenek bizalommal.
A bizalmat illetően kérem nézzék meg az eddigi értékeléseimet. Köszönöm.
Személyesen Szentendrén egy ismerősömnél vehető át, illetve postai úton csomagautomatából (945 Ft), valamint a Magyar Postán keresztül csomagként házhoz szállítva (1975 Ft) vagy postán maradóként (1525 Ft).
FONTOS INFORMÁCIÓ !!!
Mivel nem én intézem a termék postázását, így az átfutási idő az utalás beérkeztétől számított 2-3 munkanap. Türelmüket előre is köszönöm.
Az utolsó képen láthatóak a Magyar Posta díjszabásai súlytól függően. Az árak kizárólag előre utalás esetén érvényesek, melyek olcsóbbak és kényelmesebbek és kevésbé komplikált a feladás/ pénz átvétel, mint az utánvét, mellyel a rossz tapasztalatok miatt már évek óta nem adok fel csomagot.


Jelenlegi ára: 2 750 Ft
Az aukció vége: 2022-02-13 09:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése