2020. január 28., kedd

ROVUS Tsunami vízszűrős porszívó - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Tsunami vízszűrős porszívó
A Rovus Tsunami vízszűrős porszívó új szintre emeli a takarítást.  Egyedülálló, 5 szűrűrendszerének köszönhetően a por, haj, állatszőr akár 99, 9%-át képes feltakarítani, ügyelve arra, hogy ne jusson vissza a levegőbe. Újratölthető Li-ion akkumulátorjának köszönhetően vezetékmentes, levehető kézi porszívója autó és kanapé tisztítására is alkalmassá teszi.  
Vízszűrős porszívó, amivel gyerekjáték a takarítás
Ha egyszer kipróbáltad a Rovus Tsunami vízszűrős porszívót, mással nem is akarsz majd takarítani. 5 szűrőrendszerének köszönhetően megbízhatóan eltávolítja a por és a kosz akár 99, 9%-át, állatszőrt, pollent, bármilyen dolgot 0, 3 micronig,  mindezt vezetékek nélkül, hogy az se zavarjon.
5 egyedülálló szűrőrendszerrel a makulátlan tisztaságért 
A legtöbb porszívó egyszerű, HEPA szűrővel rendelkezik, ugyanakkor a Rovus Tsunami 5 különböző szűrőrendszerrel száll harcba a kosz ellen:  vízzel, aktív szénnel, hálóval, HEPA szűrővel és habszűréssel.  Ezek kombinációja garantáltan eltávolítja a legtöbb szennyeződést és port, hogy azok ne jussanak a levegőbe takarítás közben.  
Nincs az utadban zavaró vezeték
Erőteljes 18 V-os motorjának és újratölthető lithium ion akkumulátorjának köszönhetően nem áll az utadban vezeték takarítás közben,  így sokkal egyszerűbben tudsz manőverezni az otthonodban, anélkül, hogy a gépet emelgetned kellene, vagy a vezetéket egyik aljzatból a másikba kellene dugnod, mert nem ér el odáig. Ez mind a múlté! Takaríts szabadon, ott ahol akarsz turbo vagy eco móddal bárhol a házban.
Nem csak a ház takarítására
A Rovus Tsunami vízszűrős porszívó különlegessége, hogy két különböző módban használhatod:  porszívóként az egész ház tisztán tartásához, vagy kézi porszívóként,  hogy a függönyöket, kanapét, vagy akár az autót kiporszívózd! Mivel vezetékmentes, ezért szinte bármilyen kárpitos felületet el tudsz vele érni, amit esetleg más nagyobb, normál porszívókkal nem tudnál. Nem kell mást tenned, csak töltsd meg vízzel, és porszívózz!
A flexibilis fejek segítenek könnyebben takarítani, ultra éles LED lámpájának köszönhetően olyan koszt is észreveszel, amit eddig kihagytál. Ha kész vagy, csak öntsd ki a vizet, öblítsd ki a tartályt és máris kész a következő használatra!  
Technikai információk:
Töltési idő: 4-6 óra
Használati idő: kb. 17 perc turbó módban, kb. 40 perc eco módban
Zaj: 80 dB
Magasság: 111 cm
Kefe méret: 26 cm
Tartály: 1350 mL
Víztartály: 180 mL
Kézi tartály: 450 mL


Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 20:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése